Dolazak na AIRVG2017 i parkiranje

Poštovani posjetitelji, molimo da zbog očekivano velikog broja gostiju i specifičnosti događanja se pri dolasku na AIRVG2017 pridržavate uputa policije i redara, obratite pažnju na prometne znakove te u slučaju dolaska automobilom parkirate u organiziranim zonama za parkiranje. Ulaz i parkiranje na AIRVG2017 su besplatni.

DOLAZAK AUTOBUSOM

Svi posjetitelji koji će dolaziti na AIRVG2017 moći će koristiti besplatnu autobusnu liniju koja će povezivati autobusne stanice javnog gradskog prijevoza u naselju Velika Gorica sa Zrakoplovno-tehničkim centrom Velika Gorica.

Besplatan prijevoz kružnom linijom odvijat će se na sljedećoj ruti:

ZTC –  Sisačka ulica –  Trg kralja Tomislava – Zagrebačka ulica – Ulica LJ.Posavskog- Matice hrvatske – Autobusni kolodvor – Sisačka ulica  – ZTC (autobus se zaustavlja na ZET stanicama na liniji)

Autobus koji će prometovati na predmetnoj liniji bit će posebno označen, a u svega par minuta odvest će vas do vašeg odredišta. Polasci su svakih pola sata, a autobus će prometovati u vremenu od 10 do 19 sati.

DOLAZAK AUTOMOBILOM

AIRVG2017 održava se na prostoru Zrakoplovno-tehničkog centra Velika Gorica, Sisačka 39E, u vremenu od 11 do 18 sati, te je pristup parkiralištu organiziran kroz južni ulaz – kod Veterinarske stanice tj. Centra za vozila.

U zoni održavanja događanja organizirana je posebna kružna prometna regulacija na način da se automobilima ulazi na južnom ulazu kroz Sisačku ulicu, jednosmjerno u pravcu sjevera sve do ulaza u Zrakoplovno-tehnički centar gdje je poveznica na pistu ZTC-a na kojoj je organizirano parkiralište (vidi slika dolje). Molimo posjetitelje da se pridržavaju uputa redara te ne ostavljaju automobile na prilaznoj cesti prema ZTC-u (zbog prolaska autobusa) već isključivo na pisti ZTC-a odnosno označenim parkirnim površinama!

Sa sjeverne strane (Kobilić) neće biti moguć pristup automobilima prema ZTC-u!

POSEBNE UPUTE POSJETITELJIMA

  • najstrože je zabranjeno dizanje dronova u zoni ZTC-a, kao i dolazak s drugim letećim objektima (uključujući dječje balone na helij)
  • najstrože je zabranjeno pušenje ili držanje otvorenog plamena u blizini zrakoplova (pušenje je dozvoljeno na označenim mjestima – ugostiteljstvo)

1 thought on “Dolazak na AIRVG2017 i parkiranje

  1. Pingback:Hrvatsko ratno zrakoplovstvo otvara letački program AIRVG-a - Velika Gorica Grad zrakoplovstva

Comments are closed.